Gelukkig Nieuwjaar

Gelukkig Nieuwjaar:

Graag wil ik iedereen (op deze enigszins onpersoonlijke manier) een geweldig, gelukkig maar vooral gezond 2013 toewensen!
Sinds de start van mijn Step to Moove avontuur ben ik er weer achter gekomen dat dit helaas geen vanzelfsprekendheid is. Ik hoop dat er mooie wensen mogen uitkomen voor degenenen die daar (nog) zo naar verlangen.
Het is ook een tijd van (goede) voornemens. Beter letten op wat je eet en meer bewegen zijn de meest gehoorde onderwerpen dezer dagen. En ik maak daar geen uitzondering op dus…. ga ik dit jaar weer steppen voor het goede doel: Steppen tegen Kanker. Dit jaar geen Alpe d’Huez (in ieder geval niet officieel, maar wie weet?) maar een @bergentocht in Nederland. De uitdaging zit hem dan niet zozeer in de hoogtemeters, maar in de afstandsmeters. Mijn doel is 75 km steppen en wat is die van jullie??
Dit jaar is er geen drempel van een minimum sponsorbedrag, dus bijna iedereen kan meedoen (wandelen, hardlopen, fietsen, mountainbiken en steppen natuurlijk). Meld je dus aan!
We gaan dit jaar proberen 1 groot team van steppers te formeren vanuit IJsselstein en samen minimaal 1x per maand te gaan trainen als voorbereiding. Maar ook stappers en fietsers kunnen zich natuurlijk aansluiten bij dit sportieve, maar vooral ook gezellige team. Nu nog even nadenken over een mooie naam en dan gaan we los…
Wie doet er mee ?? –> Meer informatie kun je vinden op www.bergentocht.nl
Jullie horen weer snel van mij en met hartelijke groet, Robert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *