Eerste training

Training weer begonnen:

Ondanks de winterkoude, afgelopen weken weer voor het eerst de step ter hand genomen. Al een paar maanden had deze werkeloos in de schuur gestaan (en niet eens mijn eigen schuur ;o), sorry Hein)!! Alhoewel het weer even wennen was, toch weer met veel plezier door het IJselsteinse achterland. Wel een vervelende koude wind, maar dat hoort er dus eenmaal bij in deze tijd van jaar. Na een flinke 30 kilometer een lekkere douche en een warme beker thee, dat doet een mens weer goed!
De tijd om na te denken over mogelijke acties voor het werven van sponsoring breekt dan ook weer aan. Omdat we dit jaar waarschijnlijk een mooi groot team willen formeren, zou zelfs een team-naam sponsor tot de mogelijkheden kunnen behoren! Wie heeft er ideeën ?? Wie kan er helpen ??
Daarnaast hebben we nog een aantal fraaie Step-to-Moove T-shirts over van vorig jaar… maar omdat ze tijdloos zijn, zullen ze ook zeker in 2013 niet misstaan! Wie maakt ons los, zodat we met dit sponsorgeld nieuwe leuke acties kunnen opstarten.

shirts1aanbieding

Speciaal voor trouwe volgers kunnen we de T-shirts voor een speciale prijs aanbieden € 17,50 (in plaats van € 24,95). Heb je interesse, laat het me weten met een kort e-mailtje (imoove69@gmail.com).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *