De voorbereidingen nu echt begonnen

Aan de slag:

Met nog een kleine 3 maanden te gaan, zijn de voorbereidingen echt begonnen. De eerste wervingsberichtjes zijn verstuurd en ons Help-to-Moove team is al lekker aan het groeien. Zeker nu verschillende disciplines aan bod komen en we lekker in Nederland blijven, blijken er nog meer mensen gemotiveerd om mee te doen aan de Bergentocht. Tot nu toe bestaat het team Help to Moove uit:
– Yvette van Wanrooij (10 km lopen)
– Susan de Witt (25 km fietsen)
– Paul van de Beek (75 km fietsen)
– Jeroen Trommel (44 km mountainbike)
– Coen van Wanrooij (50 km steppen)
– Hein Voss (75 km steppen)
– Robert van Wanrooij (75 km steppen)
– …… (wie volgt ?)

We hopen dat er toch nog minstens 5 personen zullen aansluiten !! Het wordt dus een mooie happening, waar we ook logistiek het een en ander nog voor te bereiden hebben.
Ondertussen vordert de training ook gestaag. Nu de dagen weer wat langer zijn en de temperatuur voorzichtig aan het vriespunt weet te overstijgen, nemen ook de trainings kilometers weer wat toe.
Vorige week een lekker tochtje richting Vianen, afgelopen zaterdag een hele fijne tocht georganiseerd door stepteam Amersfoort (bijna 60 kilometer). Zondag 14 April is er een eerste gezamelijke training voor deelnemers aan de Bergentocht en …. iedereen is welkom. Dus twijfel je nog ? Kom gerust even kijken !
Voor alle informatie www.bergentocht.nl, maar wil je alleen een financiële bijdrage leveren, dat kan en mag natuurlijk ook !
www.bergentocht.nl/robert-van-wanrooij. Je komt dan op mijn persoonlijke actie pagina. Elk steuntje in de rug is van harte welkom.

Met vriendelijke groet, Robert

2 Reacties op “De voorbereidingen nu echt begonnen

  1. de verwijzing naar je persoonlijke website gedeelte moet zijn: http://www.bergentocht.nl/Robert-van-Wanrooij/ (dus streepjes en geen punten in je naam)

  2. Hey Robert
    ik heb al geprobeerd een mountainbiker te ronselen, en die heeft in principe toegezegd; nu alleen nog zijn inschrijving.
    Mijn sponsoring voorloopt zeer voorspoedig; binnen 3 weken al bijna 1000 euro in de pocket voor de organisatie. Hoop de komedne weken nog iets meer binnen te krijgen.
    Jij ook veel succes met je voorbereiding en mogelijk zie ik je nog op 30 april in IJsselstein samen met Hein
    Paul, Kampen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *