De laatste loodjes…

Laatste loodjes:

Het aftellen is begonnen, nog 3 dagen voordat de allereerste Bergentocht van start gaat… en meteen al met een record aantal deelnemers ;o)
Dat was een beetje flauw natuurlijk, feit is dat het aantal aanmelding de stoutste verwachtingen heeft overtroffen. Zondag zullen er een kleine 800 deelnemers van start gaan en proberen te voet, met de fiets of per step hun sportieve prestatie/belofte in te lossen voor hun sponsoren.
Ook team Help to Moove is er klaar voor. De kilometers zitten in de benen en alle neuzen staan dezelfde kant op (richting Finish). Als team zijn we er in geslaagd om ruim € 6.000 aan sponsorgeld te verzamelen en daar zijn we best trots op. We kunnen hiermee een significante bijdrage leveren aan nieuwe onderzoeken! U kunt ons nog steunen. Ga naar de actie pagina’s via www.Bergentocht.nl, druk op de DONEER button en selecteer de deelnemer wie u wilt ondersteunen. Of… kom kijken in Amerongen om ons aan te moedigen op één van de Bergen op de Utrechtse Heuvelrug. ZONDAG 30 JUNI moet het gaan gebeuren maar wij hebben er zin in !

Tot ziens of horens, Robert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *