Steppen tegen Kanker


In 2009 is het initiatief ontstaan om al steppend de Alpe d’Huez te beklimmen om daarmee aandacht te genereren (en geld in te zamelen) voor het onderzoek naar hersentumoren.
De jaren daarna is dit evenement langzaam gegroeid en dit jaar wil ook ik mij in gaan spannen om deze Alp al steppend te bedwingen. Dit zal gaan gebeuren op 25 augustus van dit jaar tenminste…

Naast het bereiken van de top van de Alpe d’Huez heeft elke deelnemer het doel om minimaal € 1.500 aan sponsorgeld in te zamelen. Geld wat volledig ten goede komt aan de Stichting STOPhersentumoren.nl, een officieel erkend goed doel met ANBI status (voor meer informatie zie ook de website: www.steppentegenkanker.nl ).
Tot die tijd is het hard trainen geblazen en hoop ik voldoende steun in de vorm van sponsoring te kunnen genereren. Ook jullie steun en hulp is daarbij van harte welkom !

In 2013 gaan we het een beetje anders doen, we blijven gewoon lekker in Nederland, maar de uitdaging blijft!
www.Bergentocht.nl a1470c5b80e67cea16889b36dcfc3ac8[1]
Ik ga proberen om de maximale 75 kilometer te gaan steppen over de Utrechtse heuvels, een pittig parcours en een flinke afstand. Maar… het doel blijft hetzelfde en het afzien valt in het niet bij hetgeen wat patiënten moeten ondergaan. Kortom… we gaan er dit jaar weer voor !
Wie geeft mij een steuntje in de rug? Doe mee of sponsor mij of één van mijn teamgenoten (Help to Moove). Het geld wordt direct en voor 100% aangewend voor onderzoek naar hersentumoren. Uw hulp is dringend nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *