STEP TO MOOVE

Hartelijk dank voor het bezoeken van deze pagina. Deze pagina is speciaal voor degenen die een step to moove t-shirt hebben gekocht of graag zouden willen kopen.

Step to moove staat voor: Steppen om te bewegen, letterlijk vooruit te komen. Steppen ook om in beweging, in actie te komen, mensen te ontroeren.

Toen ik de stap genomen had om in actie te komen voor SteppenTegenKanker, heb ik besloten om waar mogelijk mensen in beweging te krijgen voor deze (sponsor)actie. Sponsoring voor geld is noodzakelijk, zeker omdat dit het onderzoek naar hersentumoren mogelijk moet maken. Sponsoring door een actieve bijdrage is minstens zo belangrijk. Op verschillende manieren probeer ik daarom de aandacht van mensen te krijgen. De t-shirts van step to moove zijn ook op deze manier tot stand gekomen.

– De afbeelding op het shirt is ontworpen door Joyce Lankhaar, een grafisch ontwerpster met een eigen studio (VOLVUUR) die vol passie logo’s, huisstijlen en communicatie voor bedrijven verzorgt, maar ook heel mooi vrij werk heeft (www.volvuur.com).
De afbeelding zelf hebben we gekozen omdat het een mooi fris ontwerp is, vrolijk en eigentijds….. voor zij die meer willen zien: De stepper van onderaf gezien, moedigt ons aan om dingen ook eens vanuit een ander perspectief te bezien. De cirkelvorm geeft de verbondheid aan om dingen samen te organiseren, samen tot actie te komen. De spetterende ster zou symbool kunnen staan voor de kracht(en)/energie die deze actie tot stand zou kunnen brengen.

– De shirts worden geleverd door RE-5 kleding in IJsselstein, een (nog) onbekend duurzaam kledingmerk met een bijzonder verhaal. De kleding is gemaakt van biologisch katoen en draagt het Max Havelaar en GOTS-certificaat. Toen ik Hein Voss voor dit project benaderde, voelde dit meteen goed. De shirts die hij verkoopt, geven je een goed en warm gevoel. Kwalitatief hoogwaardig (geen slobber shirt, maar een mooi passend t-shirt met V-hals in een Dames- en Heren uitvoering), biologisch katoen (dus geen milieu en mens belastende chemicaliën), maar ook met de zekerheid dat de katoenproductie, de verwerking ervan en de fabricage van de shirts op een sociaal verantwoorde, Fair Trade manier tot stand zijn gekomen. Het zijn daarom oprechte en pure producten. Lees ook eens het verhaal van Hein op www.re-5.nl.

– En niet te vergeten… met de aankoop en dragen van dit t-shirt steun je het goede doel, de Stichting SteppenTegenKanker. De kostenstructuur van het shirt hebben we volledig transparant gelaten. Van elk verkocht shirt gaat er minimaal € 7,50 naar het goede doel !!

Zijn dat niet voldoende redenen om dit shirt met heel veel plezier te dragen ??

De t-shirts kosten € 24,95 (exclusief verzendkosten) en zijn te koop door een berichtje achter te laten op deze website of een e-mailtje te sturen naar imoove69@gmail.com (met daarin je naam, adres, de gewenste maat, dames- of herenshirt).
De T-shirts zijn te bestellen via RE-5 kleding, www-re-5.nl (web-shop) en Non-Stop fashion in IJsselstein.

We hebben de volgende maten op voorraad:
Dames t-shirts: Korte mouw, V-hals en met 5% lycra, voor een mooie pasvorm. Deze shirt zijn er in de maten S-M-L.
Heren t-shirts: Korte, mooi aansluitende mouw, V-hals in de maten M-L-XL.
Afwijkende maten (extra klein –> voor de kinderen, maar ook extra groot) kunnen op aanvraag worden bedrukt.

Heel veel plezier !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *