Sponsor mij, steun het goede doel !


De reden om aan deze monster beklimming met de step deel te nemen is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel: De Stichting STOPhersentumoren. Het minimale bedrag wat ik wil inzamelen is € 1.500,00, 1 symbolische Euro voor elke hersenkankerpatiënt die jaarlijks overlijdt.
De komende maanden wil ik allerlei acties gaan opstarten om dit bedrag bij elkaar te krijgen, maar jullie steun is hierbij is hard nodig.

Sponsoring kan direct door een bedrag over te maken via de website van Steppen tegen Kanker (www.steppentegenkanker.nl/Robert-Van-Wanrooij).

Elke Euro telt, dus ook uw kleine bijdrage is meer dan welkom. Ook sponsoring in elke andere vorm zal mij steunen om de top van de Alpe d’Huez op 25 Augustus te bereiken.
Via de BLOG op deze website of via Twitter@imoove69 zal ik iedereen die geïnteresseerd is naar de vorderingen, op de hoogte proberen te houden.

SPONSOREN Bedankt !
Gooiker Step trading: Voor jullie bijdrage aan mijn mooie vuurrode KICKBIKE Sport. RODEK Bandenservice voor de gloednieuwe banden onder de Fiat, Tom de With Fiat500 garage in Ankeveen voor het vele werk en support om de pijlsnelle Fiat126 weer de weg op te krijgen. Joyce “VOLVUUR” Lankhaar voor al je hulp om een mooi T-shirt logo vorm te geven. Re-5 kleding voor het leveren van de mooie T-shirts en het helpen opzetten van dit T-shirt project. RE-5 (IJsselstein), Non-Stop fashion (IJsselstein), WAAR (Utrecht), Sincero (Utrecht) en Nukuhiva (Utrecht) voor jullie hulp in de verkoop van de t-shirts. A1 belettering uit Lopikerkapel voor de snelle service de Fiat zijn stoere uiterlijk te geven. VSI Leerdam voor jullie steun in deze sponsoractie. EDS Reclame in Lopik en Shopmade in IJsselstein voor het fantastische reclamebord. Richard de Bruijn (www.allesvan.nl), Lisette Verwegen (Zenderstreeknieuws) en Jeroen Sprenkeler (RTV9) voor jullie aandacht in de media.
En alle familie, vrienden en kennissen die op enigerlei wijze gesponsord en gedoneerd hebben.
Zonder jullie hulp en bijdrage zouden we nog niet zover zijn geweest. Jullie inzet en ideeën geeft ons veel energie om verder te gaan ons doel te bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *